Logga inNytt konto

Återställ lösenord

Återställ lösenord

Inställningar


Välj språk
 • Svenska

 • Wacken Open Air

  31 jul - 3 aug 2024

  Anmäl intresse

  Är du intresserad av den här resan? Anmäl dig för att vara först med att få information om när den släpps!

  Our trips to Wacken 2024 have not been released yet. Please sign up on the list of interest above. We will contact you when in time of the ticket is released.

   

  ALL PRICES ARE SHOWN IN SWEDISH CURRENCY ”SEK”

  RESEINFO

  INFORMATION OM FESTIVALBILJETTER OCH RESEPAKET.

  Festivalbussen har varit officiell researrangör till Wacken sedan 2001. När ni bokar en resa med oss kan ni vara 100% säkra att biljetterna är officiella och giltiga.

  Vi erbjuder inför Wacken 2024 ett par olika resealternativ. Ni kan själva välja det som passar er bäst. Resa tillsammans med Wacken festivalbiljett och uppslaget tält, eller endast bussresan. Ni anpassar själva ert resepaket när ni bokar. Ni bokar enkelt genom att välja avgångsort, därefter klickar ni på ”visa avgångar” eller väljer ett färdigt paket som vi erbjuder. Säkra din resa&biljett idag, betalningsalternativ visas i bokningen. Kunder utanför sverige kan endast köpa resepaketen på via kortbetalning.

  WACKEN WORLD METAL CAMP

  Vi har en stor reserverad camping på ”Wacken world metal camp” endast ett par 100 meter från festivalentrén, vi kommer ordna med ett stort partytält, grill, och gött häng. De flesta av våra resenärer bor med oss på denna camping. Det kostar inget extra att bo tillsammans med oss, det ingår i din resa med oss.

  HYR ETT TÄLT AV OSS.

  Vill ni lyxa till det lite så kan ni hyra tält av oss, alternativt hyra ett uppslaget tält av oss. Vi kommer då ta med tältet till Wacken, när ni kommer fram till campingen så kontaktar ni oss på plats så visar vi er till ert tält/alt lämnar ut ert hyrda tält.

  WACKEN 2024 FESTIVALBILJETTER.

  Alla våra festivalbiljetter gäller från Onsdag till Lördag, camping från Tisdag till Söndag.

  VÅRA OLIKA RESEALTERNATIV.

  ALL-IN WOA
  Inkluderar bussresa från vald avreseort.
  Festivalbiljett från Onsdag-Lördag.
  Campingprylar.
  Klicka på paket ”ALL IN WOA”

  KOMBINERA ETT EGET PAKET, tex med uppslaget tält
  Inkluderar bussresa från vald avreseort.
  med tex festivalbiljett från Onsdag-Lördag.
  med tex uppslaget tält, klart att flytta in när ni kommer fram.
  med tex camping stol mm.
  Klicka på ”visa avgångar” för att anpassa ditt eget paket.

  ENDAST BUSSRESA
  Inkluderar bussresa från vald avreseort.
  Klicka på ”visa avgångar” för att anpassa ditt eget paket.

  BOKA ERT RESEPAKET INKL BILJETT TILL WACKEN 2024

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp. Ni kan till er resa välja ett paket-erbjudande eller välja tillval manuellt. Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid.

  Festivalbussen har ett en reserverad camping på ”Wacken World Metal Camp”. Denna camping ligger endast ett par 100 meter från festivalentrén, bussarna ankommer till Wacken på Tisdag förmiddag och festivalen öppnar på Onsdagen. Tisdagskvällen är det fest på campingen och ett bra tillfälle att umgås med folk från resan eller ta en tur runt på campingen som är enormt stor.

  GÄLLANDE ENTREBILJETTER / TILLVAL

  Vill ni boka entrébiljetter till Wacken Open Air så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Det går även bra att beställa tillval i efterhand.

  Wacken Open Air är den ultimata festivalen för alla hårdrockare och metalheads! Under denna legendariska festival samlas tusentals människor från hela världen för att njuta av fantastisk musik, härlig stämning och en unik upplevelse som du sent kommer att glömma.

  På Wacken Open Air kommer du att få chansen att se några av de mest ikoniska namnen inom hårdrock och metal på en och samma plats. Band som Iron Maiden och Slayer har alla uppträtt på denna festival tidigare, och du kan förvänta dig lika stora namn i år.

  Men det är inte bara musiken som gör Wacken Open Air så speciell. Festivalen erbjuder också en unik upplevelse med massor av mat, dryck och aktiviteter som passar för alla åldrar. Du kommer att kunna uppleva en fantastisk atmosfär, träffa nya människor och skapa minnen för livet.

  Så om du är en hårdrockare eller metalhead som letar efter den ultimata festivalupplevelsen, se till att inte missa Wacken Open Air!

  WACKEN OPEN AIR

  Festivalbussen är officiell samarbetspartner med Wacken open air ett köp genom festivalbussen garanterar alltid äkta biljetter. Alla som bokar resa genom Festivalbussen får gratis tillträde till Wacken World Metal Camp. Detta området är exklusivt reserverat till Wackens researrangörer. Hoppas vi ser just dig på bussen sommaren 2024!

  VIKTIG INFORMATION

  Tyskland – Wacken
  INTRÄDESBILJETT 3795 SEK
  ÅLDERSGRÄNS 16 år (Utan målsman)
  CAMPING Ingår i inträdesbiljetten
  BESÖKARE Ca 85000 st
  GRUNDADES ÅR 1990