Festival of the midnight sun 31 augusti 2019

 • Välj antal
  Antal resenärer
 • Tur och retur

 • Välj Avgångsort
  open map
Välj avgångsort
 • Avgångsort:

  Destination: Festival of the midnight sun 31 augusti 2019

 • Resa från

 • Välj erbjudande eller

Viktig information

Festivalresa

Maximera festivalupplevelsen genom att börja festen direkt på bussen med nya festivalkompisar! Vi stannar alltid i anknytning till festivalen alternativt campingen och har ni dessutom köpt tillvalspaket av oss hämtar ni ut när ni kommer fram med bussen. Hemresa går dagen efter festivalens slut. Lättare än så blir det inte, ses på bussen / Festivalbussen

  Reseinfo

  2019-02-26

  RESEINFORMATION - FESTIVAL OF THE MIDNIGHT SUN

  Våra bussar kommer stanna kvar under festivalen, detta innbär att ni kan lämna saker som ni inte vill ha med er under dagen. Dock så kommer alla bussarna vara låsta under dagen och öppnas strax innan avgång.

  Festivalinformation. Festival of the Midnight Sun blir en endagsfestival med ca 15 band fördelade på 3 scener, och känslan skall både musikaliskt, och på arrangemanget i sig, för er som besökare vara att det faktiskt är... 1970. Max antal besökare som området kan hantera är 3.000, det vill säga, exakt samma antal som faktiskt dök på 1970 på Mantorp Park.

  Festivalen drivs av en idéel förening, Rockered Kulturförening, som bildades när iniativtagaren Mats Carlheim upptäckte en film som nuvarande marknadskommunikatören för festivalen, Björn Rallare, i skrivande stund håller på med. Den handlar om legendariska Festival of the Midnight Sun som ägde rum 1970 på Mantorp Park i... just det, Mantorp. Logon från filmen fick leva vidare in i vår fina festival. Följ gärna arbetet med filmen på www.instagram.com/filmenved.

  Man kommer inte kunna campa på plats. Festivalen och dess foodcourt kommer erbjuda bra mat för såväl veganer som köttätare och vår tanke är att festivalen inte bara blir en festival, utan en upplevelse utöver det vanliga. Åldersgräns 18 år.

  2019-02-26

  Gällande entrébiljetter.

  Vill ni boka entrébiljetter till Festival of the midnight sun så sker detta i steg 2 i bokningen, ni ser tydligt i kundkorgen vad som är valt till er bokning. Det krävs ett aktivt val av er för att lägga till tillval till er beställning. Biljetten får ni vid ankomst till festivalen.

  2019-02-26

  ATT RESA MED FESTIVALBUSSEN, BOKA DIN RESA ONLINE.

  Att resa med festivalbussen är lätt, ni väljer er avreseort ovan samt resetyp.
  Ni väljer avgångstid genom att klicka på avbokningsskydd på aktuell avgångtid. Bussbiljetter skickas antingen till er på post, eller genom att ni loggar in på vår hemsida och skriver ut dem. Observera att bussbiljetter måste vara utskrivna för att ni skall kunna kliva på bussen.

  Festival of the midnight sun

  Festival of the Midnight Sun blir en endagsfestival med ca 15 band fördelade på 3 scener, och känslan skall både musikaliskt, och på arrangemanget i sig, för er som besökare vara att det faktiskt är... 1970. Max antal besökare som området kan hantera är 3.000, det vill säga, exakt samma antal som faktiskt dök på 1970 på Mantorp Park.

  Headliners

  • Children of the sün
  • Franska trion
  • Hellsingland underground
  • Tears
  • Skogen brinner

  Viktig information

  Land/Stad

  Sverige - Sjögestad

  Inträdesbiljett

  395 SEK

  Åldersgräns

  18 år (Utan målsman)

  Camping

  Ingår i inträdesbiljetten

  Grundades år

  2019

  Instagram Pictures