Logga inNytt konto

Återställ lösenord

Återställ lösenord

Inställningar


Välj språk
 • Svenska

 • Graspop Metal Meeting

  20 jun - 23 jun 2024

  Anmäl intresse

  Är du intresserad av den här resan? Anmäl dig för att vara först med att få information om när den släpps!

  Vi planerar nu resorna till Graspop 2024, resorna släpps inom kort. 

   

  Graspop Metal Meeting är Europas mest episka hårdrock- och metal festival! Under denna legendariska festival kommer du att uppleva några av de största namnen inom genren och få en chans att njuta av musik som kommer att pumpa upp ditt adrenalin.

  På Graspop Metal Meeting kommer du att få möjlighet att se några av de största banden inom hårdrock och metal spela live på en och samma plats. Band som Iron Maiden, Metallica och Slipknot har alla uppträtt på denna festival tidigare, och du kan förvänta dig lika stora namn i år.

  Men Graspop Metal Meeting handlar inte bara om musik. Festivalen erbjuder också massor av mat, dryck och aktiviteter som passar för alla åldrar. Du kommer att kunna uppleva en fantastisk atmosfär, träffa nya människor och skapa minnen för livet.

  Dessutom är Graspop Metal Meeting beläget i en vacker och pittoresk stad i Belgien, vilket gör din festivalupplevelse ännu mer minnesvärd. Du kommer att njuta av den fantastiska belgiska maten och ölen, samtidigt som du upplever en av de mest spektakulära musikfestivalerna i Europa.

  Så om du är en hårdrock- eller metalälskare som letar efter den ultimata festivalupplevelsen, se till att inte missa Graspop Metal Meeting!