Logga inNytt konto

Återställ lösenord

Återställ lösenord

X-Cruise

11 maj 2023

X-Cruise är skandinaviens mest maxade partykryssningn, något du absolut inte vill missa! Detta tvådagars kryssningsäventyr är fyllt med massor av musik, dans, god mat och dryck – allt ombord på ett fantastiskt fartyg. Med flera dansgolv och konserter kommer du att ha möjlighet att njuta av massor av musik under hela kryssningen. Oavsett om du föredrar hiphop, techno eller EPA-dunk så kommer festan hålla igång hela natten!

Festivalbussen arrangerar X-Cruise anslutningsbussar direkt till Terminalen i Stockholm. Vi ser till att festen börjar direkt när ni kliver på bussen, dela gärna med era vänner att vi kör. Ju fler vi blir desto roligare.

Vi beräknar att ankomma till Stockholm vid kl 15.00 i god till till avgången. På Terminalen finns en restaurang med öl/vin servering. Hytter på själva kryssningen bokar ni själva via Silja/Tallink, vi säljer endast bussresan.

Våra avgångsorter är :

May be an image of boat and text

 

Spökjakt (CRUISE 4)

24 april 2023

Close up-båten

12 april 2023

Vi har satt in en större buss från Göteborg.
Fåtal platser kvar på samtliga avgångsorter!

Punkmusiken är känd för sin höga energi och intensitet. Det är en genre som är full av råa och snabba låtar, och det är denna energi som gör punkkonserter så speciella. Att se en punkkonsert live är en upplevelse som man sent kommer att glömma, med publik som rör sig frenetiskt och en känsla av gemenskap som genomsyrar hela konserten.

Det är exakt därför du ska åka med oss till Close up-båten och se Sveriges bästa punkband live under två dagar. Skepp o’hoj punkkrabbor!

ANSLUTNINGSBUSSAR TILL CLOSE-UP BÅTEN 25-27 MAJ
Festivalbussen arrangerar anslutningsbussar direkt till Terminalen i Stockholm. Vi ser till att festen börjar direkt när ni kliver på bussen, dela gärna med era vänner att vi kör. Ju fler vi blir desto roligare.

Vi beräknar att ankomma till Stockholm vid kl 15.00 i god till till avgången. På Terminalen finns en restaurang med öl/vin servering. Hytter på själva kryssningen bokar ni själva via Silja/Tallink. Hemresan hem är beräknad kl 11.00 Söndagen den 27:e Maj.

Våra avgångsorter ser ni nedan, priser visas när ni väljer avgångsort.

Sverige – Stockholm – Tallin – Stockholm
Hyttbiljett kan ej köpas via oss.
Ta med pass eller nationellt ID kort (körkort accepteras ej)